Vloerwerk utrecht klaar voor de strijd

Vloerwerk Utrecht van start. Posteren, eerste conflicten. Ook hulp nodig?

Solidariteitsnetwerk Vloerwerk Utrecht gaat van start om lokale werkers te helpen met hun arbeidsconflicten, zodat ze onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen. Of het nou gaat om achtergehouden loon, slechte werkomstandigheden, onredelijke hoeveelheid uren of andere zaken, wij zullen proberen je te helpen door middel van directe actie waar jouw wensen en eisen centraal staan.

Onlangs hebben we de eerste stappen voor actie al gezet, door het verspreiden van posters in en rondom de stad Utrecht. Hiermee laten we aan iedereen weten dat wij klaar staan om te helpen.

We hebben meteen ook al het eerste arbeidsconflict binnen gekregen. Het conflict betreft iemand die van hun baas langer moet werken dan eerst afgesproken is, wat tot moeilijkheden in de privésfeer lijdt. Dit is natuurlijk onacceptabel, dus wij helpen graag om duidelijk te maken dat je zo niet met mensen omgaat.

Heb jij ook problemen op de werkvloer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@vloerwerk.org, want ook jij verdient het om fatsoenlijk behandeld te worden!

Dit bericht zit in:

Categorie: Algemeen, Utrecht