Vloerwerk on Twitter.

Beste kameraden, deze keer schrijven wij jullie vanuit Vloerwerk om jullie hulp te vragen bij het versterken van onze Twitteraccount.

De laatste jaren hebben wij onze eigen instrumenten ontwikkeld voor de verdediging en begeleiding van werknemers die het slachtoffer zijn van de praktijken van het kapitalisme: onzekerheid, ongerechtvaardigd ontslag, diefstal van loon of arbeidstijd door de werkgever, onverantwoordelijkheid bij de organisatie van de werkomgeving, vernedering en mishandeling.

In dit leerproces hebben wij ontdekt dat aanvallen op de “goede naam van het bedrijf” harde klappen zijn waarop de werkgevers positief reageren op de eisen van de werknemers en hier willen wij onze dolk nog wat scherper maken.

Wij willen ons pas geopende Twitter-account: @vloerwerksolnet versterken om aanwezig te zijn op straat en in alle mogelijke plaatsen van confrontatie. Hiervoor hebben we u nodig om ons te volgen op Twitter en ons te helpen onze aantal volgers te vergroten.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Wij zien je op de picket lijn.twitter

Dit bericht zit in:

Categorie: Algemeen