Vloerwerk Utrecht

Zondag 26 september was de start van de Utrechtse afdeling van Vloerwerk.

Voor geïnteresseerden en nieuwsgierigen werd in ACU een open informatieavond en fundraiser gehouden. Met een goede sfeer en een diner gekookt door De Barricade, vertelden Vloerwerk leden over de belangrijkste principes van de organisatie, conflicten uit het verleden en gebruikte strategieën. De zaak van onze kameraad die naar Brazilië werd gedeporteerd, na een actie met directe actie, werd belicht. Omdat we bij Vloerwerk niet voor anderen spreken, maar vechten om anderen een stem te geven, vertelde de kameraad zijn eigen verhaal in een vooraf opgenomen interview. Er werden donaties verzameld om de kameraad financieel te helpen en we waren blij veel sympathisanten te zien.

Daarna ging de avond verder en iedereen die geïnteresseerd was in het organiseren, ondersteunen, of op wat voor manier dan ook wilde helpen met de kickstart van Vloerwerk in Utrecht was welkom om zich aan te melden. Het was leuk om te zien dat mensen geïnteresseerd waren en betrokken wilden raken! Maar maak je geen zorgen, meer mensen zijn altijd nodig en welkom om mee te doen. Een beweging gebaseerd op solidariteit, waar mensen elkaar steunen in hun strijd, heeft geen maximale capaciteit. Dus, als je toevallig de informatieavond gemist hebt en geïnteresseerd bent om lid te worden, een probleem op je werk hebt of gewoon vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via https://vloerwerk.org/vertel-over-je-probleem/.

Dit bericht zit in:

Categorie: Algemeen, Utrecht