aardbevingen schade groningen CED

Vloerwerk onderzoekt CED en NAM fraude in Groningen

Vloerwerk heeft reden om te vermoeden dat CED bij hun werkzaamheden in Groningen de grenzen van het betamelijke behoorlijk heeft overschreden. We vermoeden dat CED een rol heeft gespeeld bij de destructieve gaswinning en de NAM rugdekking heeft gegeven. Heb jij info over CED in Groningen?

Toen Vloerwerk voor het eerst hoorde over CED vroegen we ons nog af, wat is dat in hemelsnaam, CED. Eerst dachten we: ah, een schade en schade-herstel bedrijf. Het bleek bepaalt geen net bedrijf, zoals we ook eerder opgeschreven. Maar het idee dat een schadeherstelbedrijf actief heeft bijgedragen aan schade veroorzaken, dat hadden we nog niet gehoord. En dat daar dan over gefraudeerd is, dat dat toch het voorlopige beeld is, dat is toch wel apart te noemen.

We hebben hier dus stevige vermoedens over en zijn begonnen aan een onderzoek naar CED. Heb jij zelf informatie die je ons wilt sturen? Reageer op info@vloerwerk.org! En we komen hier op terug.

Dit bericht zit in:

Categorie: Acties, CED

Tag: groningen, wonen