vloerwerk picket ced europlaza

First picket at CED office

This morning from 8 to 9 we held our first picket at the office of CED. It was pretty quiet in the area of Bijlmer Arena. We’ve shared a few dozen of flyers to the workers of the various companies at Europlaza. We also talked to the workers, amongst them also people from SOS International. About 80% took the flyer. A manager from SOS said they’ve been called a lot about Marisella. This certainly did its rounds on the office and was reported back to head office at Capelle aan de IJssel.

This was the first streetaction in our campaign against CED. More follow. CED is still refusing to get to the table with us.

This flyer we spread:

Marisella verliest baan door trollen leger extreem rechtse Vizier op Links.

Marisella heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt bij het CED en is in haar priv├ę tijd actief in de antiracisme en antikoloniale bewegingen. Iets wat ze nooit heeft verborgen voor haar werkgever. Totdat ze massaal online ge├»ntimideerd en bedreigt word door extreem rechts via de website Vizier op Links. Haar werkgever de CED laat zich van de lafste kant zien en ontslaat haar met een smoes. Daarom voeren wij vandaag actie voor de deur van het CED.

Dit accepteren wij niet en Marisella helemaal niet.

Wij eisen dat Marisella terug word aangenomen bij CED en dat het CED haar excuus aanbied.

Ben jij solidair met Marisella neem dan contact op met ons en sluit je aan bij Vloerwerk.

Meer informatie kijk op:
Vloerwerk.org
email: info@vloerwerk.org

Dit bericht zit in:

Categorie: Acties, CED, English