vloerwerk picket ced europlaza

Eerste picket voor deur CED gehouden

We hadden vanochtend van 8 tot 9 een eerste picket voor de deur bij CED. Het was vrij rustig in het gebied van Bijlmer Arena. We hebben enkele tientallen flyers uitgedeeld aan de werkers van de varia bedrijven in Europlaza en praatjes aangeknoopt met de werkers van onder andere SOS International. Zo’n 80% nam de flyer aan. Een manager van SOS zei platgebeld te worden vanwege Marisella. Dit is zeker rondgegaan op kantoor en teruggekoppeld naar hoofdkantoor te Capelle aan de IJssel.

Dit was onze eerste straatactie in de campagne tegen CED. Meer volgen. CED weigert namelijk nog altijd het gesprek met ons aan te gaan.

Deze flyer deelden we uit:

Marisella verliest baan door trollen leger extreem rechtse Vizier op Links.

Marisella heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt bij het CED en is in haar priv├ę tijd actief in de antiracisme en antikoloniale bewegingen. Iets wat ze nooit heeft verborgen voor haar werkgever. Totdat ze massaal online ge├»ntimideerd en bedreigt word door extreem rechts via de website Vizier op Links. Haar werkgever de CED laat zich van de lafste kant zien en ontslaat haar met een smoes. Daarom voeren wij vandaag actie voor de deur van het CED.

Dit accepteren wij niet en Marisella helemaal niet.

Wij eisen dat Marisella terug word aangenomen bij CED en dat het CED haar excuus aanbied.

Ben jij solidair met Marisella neem dan contact op met ons en sluit je aan bij Vloerwerk.

Meer informatie kijk op:
Vloerwerk.org
email: info@vloerwerk.org

Dit bericht zit in:

Categorie: Acties, CED