CED liegt, Marisella vecht!

 

Gisteren stonden we er weer!

Onze tweede picket. Dit keer niet met 5 maar met 15 mensen. Zo beginnen wij onze acties steeds meer uit te breiden. We werden direct gevorderd het terrein te verlaten. We vertelde de beveiliging van Europlaza netjes dat we dat niet van plan waren. De politie kwam daarna al snel.

Na wat overleg kregen we toestemming om onze picket af te maken. We hebben totaal een klein uur daar gestaan. 40 mensen een flyer gegeven en korte gesprekjes gehad met werkers van Europlaza. CED(SOS International) was duidelijk zichtbaar ge├»rriteerd over de actie. Met de megafoon zijn meerdere korte toespraken gehouden en we hebben meerdere leuzen geroepen. De favoriet was: CED liegt – marisella vecht!

CED houdt zich nog steeds angstvallig stil. Erg jammer! We hebben al meerdere malen aangeboden in gesprek te gaan.

CED speelde het extreem rechtse Vizier op Links in de kaart door Marisella te ontslaan. Wij pikken dit natuurlijk niet! En hebben gelukkig een hele lange adem.

Lees hier meer over onze campagne.

 

 

Dit bericht zit in:

Categorie: CED