Klerestreek Bleckmann! actie tegen onzinontslagen en flex bij Amsterdams modedistributiecentrum Bleckmann

Doe mee met de campagne, stop onzin ontslagen!

Joery* is ontslagen omdat hij kritiek leverde op respectloos en onveilig gedrag van leidinggevenden. Daartegen hebben we al meerdere acties gevoerd. Meer weten? Klik hier. Het bredere probleem is de rechteloosheid van flexwerkers. De overheid garandeert onze rechten niet meer, de vakbonden kunnen ze niet afdwingen. We moeten het zelf doen. Organiseer daarom mee voor 6 december en help de druk opvoeren op Bleckmann, verspreid de flyers en hang de posters op. De flyers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels, op de posters is ook in het Pools te begrijpen wat er aan de hand is. Hang het voor je raam, verspreid het op scholen, in buurtcentra, en wat je maar kan verzinnen!

(Klik op de plaatjes voor het printbare bestand)

*Pseudoniem.

Dit bericht zit in:

Categorie: Acties, Algemeen, Bleckmann