php model vloerwerk.org agenda

Vloerwerk heeft een mooie nieuwe site!

Vloerwerk.org was bijna het eerste dat we maakten als Vloerwerk. Met de inzichten van toen was dat een prima site. We hadden ook nog geen praktijk, vooral ideëen. We vonden het allemaal een hele mooie site ook. Onze IT dienst was er maar wat trots op – hij draaide nog niet zo lang mee als programmeur en dit was een van zijn eerste ontwerpen. Onder het mom van ‘iets heeft nooit genoeg toeters en bellen’ kon de site heel veel, lees, de site was voor iedereen behalve de ontwerper onbegrijpelijk.

Flits! 2 jaar vooruit.

We zijn groter en volwassener geworden. De IT dienst is iets meer ervaren in ontwerp. Niet zo grauw. Lekker helder, schoon, niet te veel afleiding. Uit de rust spreekt ook zelfvertrouwen. Dat hadden we natuurlijk veel minder toen we net begonnen.

Nu de teksten, pagina’s, FAQs etc. nog up to date brengen. Op vele pagina’s spreken we nog louter in de toekomende wijs over acties.
Dat gaan we de komende tijd tegen het licht houden. Tot dan: geniet van de nieuwe opmaak,… met de oude inhoud.

Dit bericht zit in:

Categorie: Algemeen

Tag: Vloerwerk IT dienst